Τροχοί & TIR

Mercedes Sprinter Transfer

Για ειδικές μετακινήσεις Το νέο Mercedes Sprinter Transfer προσφέρεται και σε έκδοση για μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες (AMEA) με 18+1+1 θέσεις και ντίζελ κινητήρα Euro5. Περισσότερα, στο ΤΡΟΧΟΙ
από Νίκος Λιβανός | Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Mercedes Sprinter Transfer
Mercedes Sprinter Transfer

Για ειδικές μετακινήσεις

Το νέο Mercedes Sprinter Transfer προσφέρεται και σε έκδοση για μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες (AMEA) με 18+1+1 θέσεις και ντίζελ κινητήρα Euro5.

Περισσότερα, στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί

Στο ίδιο τεύχος #265

Διαβάστε επίσης

.

Το πιο πρόσφατο – πεντηκοστό όχημα – απόκτημα της εταιρείας New Way. Στον εξωτερικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται φιμέ κρύσταλλα, εμπρόσθιος πλαστικός προφυλακτήρας, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ανάρτηση καμπίνας τεσσάρων σημείων, φώτα led, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, με πρόσθετη δεξιά κάμερα επιτήρησης νεκρής γωνίας.

The top of the mountains.

.

.

.

PreviousNext