Τροχοί & TIR

Αναμένεται μποτιλιάρισμα στη Λ. Αθηνών προς Αθήνα

Ο σταδιακός περιορισμός των λωρίδων κυκλοφορίας στη Λ. Αθηνών αναμένεται να δημιουργήσει μποτιλιάρισμα οχημάτων, καθώς από τις 4 λωρίδες θα κυκλοφορούν οι δύο και κατόπιν μόνο η μία λωρίδα! Συγκεκρι
Πέμπτη 15/09/2022 - 14:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο σταδιακός περιορισμός των λωρίδων κυκλοφορίας στη Λ. Αθηνών αναμένεται να δημιουργήσει μποτιλιάρισμα οχημάτων, καθώς από τις 4 λωρίδες θα κυκλοφορούν οι δύο και κατόπιν μόνο η μία λωρίδα!

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο παρακάτω οδικό τμήμα, περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου, κατά το χρονικό διάστημα από 19-09-2022 έως 28-10-2022, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας, ως εξής:

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις σε δύο της Λ. Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και μετά τη συμβολή της με την Ιερά Οδό μέχρι τη συμβολή με την οδό Σατωβριάνδου, με κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Κατ΄ εξαίρεση, την 20η-09-2022, από ώρα 21.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, θα πραγματοποιηθεί κατάληψη μίας επιπλέον λωρίδας της Λ. Αθηνών και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Καθορίζεται, επίσης, ανώτατο όριο ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 100 μ. πριν την έναρξη του σταδιακού περιορισμού των λωρίδων κυκλοφορίας έως τη συμβολή με την οδό Σατωβριάνδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθώς και απαγόρευση του προσπεράσματος.

Ωστόσο, αναφέρεται πως σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας, οι ανωτέρω εργασίες θα διακόπτονται κατ' εντολή του Αξιωματικού Επόπτη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ή του Διοικητή του κατά τόπο αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας.

 

PreviousNext