Τροχοί & TIR

Αμιγώς ηλεκτρικός εκσκαφέας - φορτωτής CASE

Συμπληρώνει ένα 6μηνο συνεχούς λειτουργίας ο 100% ηλεκτρικός εκσκαφέας-φορτωτής και η απόδοσή του κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Πρόκειται για το μοντέλο Case 580 EV (electric vehicle)
Κοινοποίηση στα Social Media

Συμπληρώνει ένα 6μηνο συνεχούς λειτουργίας ο 100% ηλεκτρικός εκσκαφέας-φορτωτής και η απόδοσή του κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Πρόκειται για το μοντέλο Case 580 EV (electric vehicle), το οποίο σύμφωνα με τον διευθυντή παραγωγής της μάρκας, Egidio Galano, έχει τις ίδιες επιδόσεις με ένα αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο μοντέλο, αλλά με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

«Το 580 EV σηματοδοτεί για την Case μία νέα εποχή με βιώσιμα μηχανήματα βασισμένα στην ηλεκτροκίνηση», αναφέρει σχετικά ο Egidio Galano.

Το μηχάνημα 580 EV παίρνει ισχύ 480 volt από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 90 kW/h, η οποία φορτίζεται από βύσμα 220 volt. Για μία πλήρη φόρτιση απαιτούνται περίπου 8 ώρες.

Η ίδια μπαταρία δίνει ισχύ τόσο στη γραμμή κίνησης όσο και στα υδραυλικά μοτέρ ξεχωριστά, με αποτέλεσμα η δύναμη διάρρηξης του μηχανήματος να είναι ίδια με το αντίστοιχης κατηγορίας πετρελαιοκίνητο μοντέλο.

Εννοείται ότι η οικονομία από τη χρήση του 580 EV έρχεται και από την περιορισμένη χρήση λαδιού, τη μείωση των εξαρτημάτων και τον μειωμένο χρόνο συντήρησης.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο εκσκαφέας-φορτωτής 580 EV αντιπροσωπεύει την επίσημη είσοδο της Case στην αγορά των ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων έργων.

PreviousNext