Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της φετινής εφαρμογής του Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, καθώς το μέτρο αναστέλλεται ενόψει της θερινής περιόδου.
Ο Δακτύλιος, που τέθηκε σε ισχύ πέρυσι στις 20 Οκτωβρίου, θα εφαρμοστεί έως και την Παρασκευή 24 Ιουλίου.
Από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιείται χωρίς το σύστημα των μονών-ζυγών, καθώς ο Δακτύλιος θα ανασταλεί για τους θερινούς μήνες. Θυμίζουμε πως το μέτρο εφαρμόζεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ενώ δεν ισχύει τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες γενικής απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Η επαναφορά του μέτρου αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο, με την ακριβή ημερομηνία να καθορίζεται από τα αρμόδια υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Υποδομών και Μεταφορών.