Τροχοί & TIR

Νέο συνεργείο της MAN Ελλάς με αξιόπιστες λύσεις και προσφορές

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το νέο σύγχρονο συνεργείο της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. στον Ασπρόπυργο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εργασίες συντήρησης και επισκευής των φορτηγών ΜΑΝ και των λεωφορείων ΜΑΝ και
Δευτέρα 02/09/2019 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media
το νέο σύγχρονο συνεργείο της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. στον Ασπρόπυργο
Το νέο σύγχρονο συνεργείο της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. στον Ασπρόπυργο

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το νέο σύγχρονο συνεργείο της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. στον Ασπρόπυργο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εργασίες συντήρησης και επισκευής των φορτηγών ΜΑΝ και των λεωφορείων ΜΑΝ και NEOPLAN.

Ομάδα έμπειρων τεχνικών και μηχανικών με εξειδίκευση στις παραπάνω μάρκες δίνει τις κατάλληλες λύσεις για την άψογη λειτουργία των οχημάτων. Το έργο τους υποστηρίζεται από την επάρκεια των γνήσιων ανταλλακτικών και από την απευθείας σύνδεση που έχουν με τη βάση δεδομένων της MAN & NEOPLAN για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Την ευκαιρία για μια γνωριμία με το νέο συνεργείο, σας δίνει η ίδια η αντιπροσωπεία η οποία προσφέρει στους ιδιοκτήτες των οχημάτων ΜΑΝ & NEOPLAN δωρεάν έλεγχο 10 σημείων που έχουν να κάνουν με τα ελαστικά, τα φρένα, τις αναρτήσεις, την μπαταρία, τα λιπαντικά, το αντιψυκτικό, τα φώτα, τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων, το καθαριστικό του παρμπρίζ, καθώς και ένα γενικό διαγνωστικό έλεγχο.

Μάλιστα, η ΜΑΝ Ελλάς προχωρεί ακόμα ένα βήμα, ανακοινώνοντας πως για όλες τις εργασίες που θα προκύψουν από τους παραπάνω ελέγχους παρέχει επιπλέον έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά.

Για πληροφορίες και ραντεβού στο 210 6194800, e-mail ws@man-servicecenter.com

Διεύθυνση: Λ. Ειρήνης (ΝΑΤΟ) 23, Ασπρόπυργος.

PreviousNext