Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας στην παράπλευρη οδό του ΑΘΕ στο 427 χιλ.

Λόγω εκτέλεσης των εργασιών καθαίρεσης των πεζοδρομίων της Γέφυρας που βρίσκεται στη χιλιομετρική θέση 427,2 της εθνικής Αθηνών - Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της κυκλοφορ
Τρίτη 15/11/2022 - 10:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω  εκτέλεσης των εργασιών καθαίρεσης των πεζοδρομίων της Γέφυρας που βρίσκεται στη χιλιομετρική θέση 427,2 της εθνικής Αθηνών - Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην ανατολική παράπλευρη οδό του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Ν. Εφέσου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την καθαίρεση των πεζοδρομίων της Γέφυρας 185R (Άνω Διάβαση Α/Κ Ν. Εφέσου) στα σημεία που διέρχεται πάνω από την ανατολική (δεξιά) παράπλευρη οδό του αυτοκινητόδρομου και για λόγους ασφαλείας των χρηστών της εν λόγω οδού, θα αποκλειστεί η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις της ανατολικής παράπλευρης οδού στο τμήμα μεταξύ της του Α/Κ Ν. Εφέσου και της Κάτω Διάβασης στη Χ.Θ. 434+050 (Αλεξιάδη) πλησίον του Νότιου Α/Κ Κατερίνης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία και για τις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται προς τη δυτική παράπλευρη οδό, μέσω της οποίας θα εξυπηρετείται.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τρίτη 15.11.2022 μέχρι και την Τετάρτη 16.11.2022, καθημερινά από ώρα 07:30 έως και ώρα 17:00 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.

PreviousNext