Τροχοί & TIR

DAF Road Show 2024. Πρόσκληση

Ελάτε στην εκδήλωση (open day) προσκεκλημένοι του Ομίλου Σφακιανάκη στη Μάνδρα Αττικής.
Δευτέρα 22/04/2024 - 09:17
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Γνωρίστε τα βραβευμένα φορτηγά, οδηγήστε τα, χαρείτε τη φιλοξενία της Ergotrak και κερδίστε πλούσια δώρα DAF. Ελάτε στην εκδήλωση (open day) προσκεκλημένοι του Ομίλου Σφακιανάκη στη Μάνδρα Αττικής.

DAF New Generation

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks σας προσκαλούν να δείτε από κοντά και να οδηγήσετε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation DAF, την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της ERGOTRAK, στη Μάνδρα Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του DAF RoadShow 2024, θα πραγματοποιηθεί Open Day New Generation DAF.

.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν συνολικά επτά (7) φορτηγά από τη σειρά New Generation DAF: XG+, XG, XF, XD & XB, με διαφορετικά μεγέθη καμπινών οδήγησης, κατάλληλα για διεθνή και εθνική μεταφορά, διανομή και εργοτάξια.

Συγκεκριμένα, οι αυτοκινητιστές, οι επιχειρήσεις εμπορικές και κατασκευαστικές, οι φίλοι και πελάτες της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα φορτηγά της νέας γενιάς DAF που παίρνουν μέρος στο Road Show.

Συγκεκριμένα, διαθέσιμα θα είναι: Τράκτορες μεγάλων αποστάσεων XG+, XG, και ο πρωταθλητής απόδοσης και οικονομίας XF. Οι προσκεκλημένοι θα διαπιστώσουν διά ζώσης τις εντυπωσιακές διαστάσεις και εξοπλισμό των καμπινών, ενώ παράλληλα θα νιώσουν την δύναμη των 13 λίτρων κινητήρων euro 6E και την χρησιμότητα των νέων συστημάτων ασφαλείας.

.

Κοντά τους, το επιτυχημένο φορτηγό μεσαίων αποστάσεων και αστικών μεταφορών DAF XD προσφερόμενο σε τρεις διαφορετικούς τύπους καμπίνας, κινητήρα 11 λίτρων σε πέντε εκδόσεις ισχύος από 230 έως και 450 HP με αυξημένη ροπή, κατάλληλο για κόφα, μουσαμά, ψυκτικό θάλαμο και βυτίο.

Για τον κατασκευαστικό τομέα, το RoadShow περιλαμβάνει ένα 4άξονο φορτηγό με σύγχρονη, στιβαρή ανατροπή. Τα χωματουργικά της DAF είναι διαθέσιμα ως XD και ως XF με καμπίνες ημέρας και νύχτας, κινητήρες 11 και 13 λίτρων με ισχύ από τους 300 μέχρι τους 530 ίππους, επιλογή κίνησης εντός και εκτός δρόμου, σασμάν αυτοματοποιημένο με λογισμικό off-road και μεγάλη γκάμα δυναμοληπτών (PTO).

Εντυπωσιακή θα είναι και η παρουσία ενός εργοταξιακού DAF XD με γάντζο υψηλής ανυψωτικής ικανότητας, κατάλληλο για τη διακίνηση ογκωδών κοντέινερ ή κιβωτάμαξων μεγάλης χωρητικότητας με συστήματα τροχών που ρολάρουν κατά την απόθεσή τους στο έδαφος ή και κατά την ανύψωσή τους. Πρόκειται για μια ειδική υπερκατασκευή που απευθύνεται στις Περιφέρειες, στους Δήμους και σε ιδιώτες που ασχολούνται με τη διακίνηση προϊόντων ανακύκλωσης ή πρώτων υλών για τη βιομηχανία.

.

Διαγωνισμός και βραβεία

Ευχάριστη νότα για τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση της DAF στη Μάνδρα θα είναι ο διαγωνισμός με τα πλούσια δώρα DAF και βέβαια το φιλικό περιβάλλον, η αφθονία αναψυκτικών και μπίρας, καθώς και η πάντα χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη της Ergotrak.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό για branded δώρα DAF επισκεφτείτε τη σελίδα www.daftrucks.gr ή σκανάρατε το παρακάτω QR Code.

.

Σημείο Εκδήλωσης: ERGOTRAK, Θέση Πάτημα, 19600 Μάνδρα Αττικής. Σας περιμένουμε για μία οδηγική εμπειρία, εποικοδομητική συζήτηση, αλλά και για να περάσουμε ευχάριστα, με πλούσιο μπουφέ και άφθονη μπίρα.

PreviousNext