Τροχοί & TIR

2nd Truck Meeting Axos

Η δεύτερη συνάντηση του Truck Team Axos στην Αξό Γιαννιτσών τα είχε όλα. Κέφι, παλμό και ευχάριστη διάθεση. Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε και τα εκατοντάδες φορτηγά που συμμετείχαν από την Ελλά
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 28/01/2024 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η δεύτερη συνάντηση του Truck Team Axos στην Αξό Γιαννιτσών τα είχε όλα. Κέφι, παλμό και ευχάριστη διάθεση. Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε και τα εκατοντάδες φορτηγά που συμμετείχαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου όλοι οι αυτοκινητιστικοί δρόμοι οδηγούσαν στην Αξό. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού κάνοντας κλικ σε όλα τα παραλειπόμενα. 

Εκδήλωση με επιτυχία 

Οι βάσεις για τη φετινή εκδήλωση μπήκαν πέρυσι, όταν οργανώθηκε με επιτυχία το 1ο Truck Meeting Axos. Η ομάδα του Truck Team Axos (Βαγγέλης Ιορδανίδης, Βασίλειος Τοπτσής, Θεόδωρος Θωμαΐδης, Νικόλαος Κουρδόγλου, Ελευθέριος Νεοκοσμίδης, Εμμανουήλ Χατζηαλεξιάδης, Λάζαρος Ασλανίδης και Ιωακείμ Κωνσταντινίδης) απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και φρέσκιες ιδέες για την ανάδειξη του Truck Show στη Βόρεια Ελλάδα. Συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους, επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα, το οποίο τους δικαιώνει για την προσπάθειά τους. 

Η πρώτη μέρα 

Από το πρωί του Σαββάτου στις 18 Νοεμβρίου ο χώρος της εκδήλωσης άρχιζε να γεμίζει με τράκτορες, φορτηγά και συρόμενα τα οποία πάρκαραν το ένα δίπλα στο άλλο. Ενδεικτικό είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες οι διαθέσιμες θέσεις είχαν σχεδόν καταληφθεί. Με τη δύση του ηλίου ένα φαντασμαγορικό show με αναμμένα προβόλια, φάρους και φώτα εντυπωσίασε το κοινό. Παράλληλα ο Dj ξεσήκωνε τον κόσμο με τις μουσικές του επιλογές.

Η δεύτερη μέρα 

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και από νωρίς την Κυριακή πλήθος κόσμου κατέφτασε στην Αξό για να γνωρίσει από κοντά τα θηρία της ασφάλτου. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμη και μικροί μαθητές σχολείων ήρθαν γεμάτοι ενθουσιασμό, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, έχοντας έτσι την πρώτη επαφή με τα φορτηγά. Μια ευχάριστη εικόνα που έχουμε ανάγκη όλοι στο χώρο της μεταφοράς. Μικρά παιδιά να έχουν θετική εικόνα για το φορτηγό.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα δείτε στο ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR Ιανουαρίου - Βρείτε το εδώ

PreviousNext