Τροχοί & TIR

Heavy-R -Metal

Το πάθος της οικογένειας Τζώνη για τα βελτιωμένα φορτηγά δεν έχει τελειωμό. Μετά την ολική αναβάθμιση του Scania 144 σειρά έχει το R, το οποίο είναι ένα όνειρο. Ένα αμάξι με απλές πινελιές που μας μ
Σάββατο 11/03/2023 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Λευκή ομορφιά
Λευκή ομορφιά

Το πάθος της οικογένειας Τζώνη για τα βελτιωμένα φορτηγά δεν έχει τελειωμό. Μετά την ολική αναβάθμιση του Scania 144 σειρά έχει το R, το οποίο είναι ένα όνειρο. Ένα αμάξι με απλές πινελιές που μας μεταφέρει στο σουηδικό παράδεισο. 

Επιβιβαστείτε μαζί μας στην καμπίνα του για να ξεκινήσουμε τη βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Ποιος είναι ο προορισμός μας δε μας ενδιαφέρει, γιατί ως γνωστό σημασία έχει μόνο το ταξίδι. Όταν μάλιστα γίνεται με ένα τέτοιο αυτοκίνητο και με την καλύτερα παρέα, τον Χρήστο Τζώνη, τότε αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Το R 500 ανανεώθηκε και ξεκινάει τα δρομολόγιά του για την Ιστιαία με τον, πάντα χαμογελαστό και ευδιάθετο, Χρήστο Τζώνη.
Το R 500 ανανεώθηκε και ξεκινάει τα δρομολόγιά του για την Ιστιαία με τον, πάντα χαμογελαστό και ευδιάθετο, Χρήστο Τζώνη.

Οικογενειακή παράδοση

Από το 1948 μέχρι σήμερα η Μεταφορική Τζώνης από την Ιστιαία Ευβοίας έχει να παρουσιάσει μια ανοδική πορεία στο χώρο της μεταφοράς με σταθερά βήματα. Με ενορχηστρωτή τον Ιωάννη Τζώνη και με συνοδοιπόρους τους γιους του Χρήστο και Βαγγέλη αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις
είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν ισχυρό υπόβαθρο και γερά θεμέλια. 

Για να επιτευχθεί όμως αυτό απαιτείται άριστη συνεργασία, αλληλοσεβασμός και καταμερισμός καθηκόντων. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της Τζώνης Μεταφορική στην οποία όμως συναντούμε ένα ακόμη στοιχείο.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext