Τροχοί & TIR

Νέα Χωματουργικά: Ford Cargo Euro 6

από την Τουρκία με Ευρωπαϊκό «Αέρα» Η Ford Trucks επιχειρεί τελικά το μεγάλο βήμα, με την εμπορική διάθεση του Cargo Euro 6 στην Ευρώπη, της ελληνικής αγοράς συμπεριλαμβανομένης, να ξεκινά σχεδόν άμ
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 01/12/2015 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

από την Τουρκία με Ευρωπαϊκό «Αέρα»

Η Ford Trucks επιχειρεί τελικά το μεγάλο βήμα, με την εμπορική διάθεση του Cargo Euro 6 στην Ευρώπη, της ελληνικής αγοράς συμπεριλαμβανομένης, να ξεκινά σχεδόν άμεσα. Οδηγούμε τη νέα γκάμα χωματουργικών φορτηγών της εταιρείας για να διαπιστώσουμε το κατά πόσο τα οχήματα με το γνωστό λογότυπο στη μάσκα είναι ανταγωνιστικά στην πιο δύσκολη αγορά βαρέων οχημάτων του κόσμου.

Τα νέα Ford Cargo Construction Series όπως είναι η πλήρης ονομασία των νέων χωματουργικών/εργοταξιακών οχημάτων της εταιρείας παρουσιάστηκαν επίσημα και είναι τα πιο σημαντικά οχήματα στην ιστορία της εταιρείας.

Τα ολοκαίνουργια Euro 6 φορτηγά, μαζί με τoν αντίστοιχων προδιαγραφών τράκτορα, θα διατίθενται από το 2016 στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί ταυτόχρονα, την επιστροφή μίας ιστορικής εταιρείας στην Ε.Ε., την κατά γενική ομολογία πιο ώριμη και ανταγωνιστική αγορά επαγγελματικών οχημάτων. Στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί πάμε στην Τουρκία για την παγκόσμια πρεμιέρα των Ford Cargo Euro 6, προκειμένου να διαπιστώσουμε από κοντά τις δυνατότητες και την εκμετάλλευση των νέων φορτηγών.

Στο ίδιο τεύχος #332

PreviousNext