Τροχοί & TIR

DAF LF 45 με γερανό

Ολοκληρωμένη υπερκατασκευή Με ένα DAF LF 45 σηκώνει τα βάρη της δουλειάς του ο Κώστας Αγγελάκης , ο οποίος προσανατολίστηκε στην συγκεκριμένη αγορά του εν λόγω φορτηγού για να καλύπτει το μεταφορικό
από Νίκος Λιβανός | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Πρόβα για το γερανάκι της KLM από την Cranes Group
Πρόβα για το γερανάκι της KLM από την Cranes Group

Ολοκληρωμένη υπερκατασκευή

Με ένα DAF LF 45 σηκώνει τα βάρη της δουλειάς του ο Κώστας Αγγελάκης , ο οποίος προσανατολίστηκε στην συγκεκριμένη αγορά του εν λόγω φορτηγού για να καλύπτει το μεταφορικό έργο του . Ασχολείται με κατασκευές κεραμοσκεπών και άλλων οικοδομικών εργασιών στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Πρόκειται για ένα μεσαίο φορτηγό το οποίο διαθέτει ειδικό καλαθοφόρο γερανάκι της KLM και διακρίνεται για την ευελιξία του στους δρόμους της πόλης ενώ έχει και αρκετά καλές μεταφορικές ικανότητες.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ντίζελ κινητήρα τύπου GR165, ο οποίος είναι 6,7 λίτρων και σύμφωνα με την εταιρεία αποδίδει 224 ίππους στις 1.900 σ.α.λ. Η ροπή του είναι στα 850Nm και αποδίδεται από τις 1.200 έως τις 1.700 σ.α.λ. Η επεξεργασία των καυσαερίων γίνεται με τη νέα τεχνολογία SRC και είναι προδιαγραφών Euro4. Όσον αφορά το μεταξόνιο του, αγγίζει τα 3,9 μέτρα ενώ ο πίσω πρόβολος είναι στα 2,12 μέτρα. Το ύψος της πλαϊνής δοκού πλαισίου είναι στα 192 χιλιοστά ενώ το πάχος της πλαϊνής δοκού του πλαισίου είναι στα 4,5 χιλιοστά. Επίσης, υπάρχει και εσωτερική ενίσχυση σε όλο το μήκος, πάχους 4 χιλιοστών. Η δεξαμενή καυσίμου είναι στα 123 λίτρα ενώ υπάρχει και δεξαμενή AdBlue 25 λίτρων.

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά παρουσιάζονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #252

PreviousNext